Duminică

Cu toate că am avut o seară liberă,ieri ne-am bucurat cu toții de focul de tabără unde am cîntat piese dragi scouților și am organizat diverse jocuri.

Duminica a început cu un joc înviorător care ne-a făcut să ne încordăm corzile vocale și cei mai norocoși au fost udați cu apă.
O activitate captivantă din timpul zilei a fost trainingul de comunicare, unde am învățat lucruri despre PR.În timp ce o parte a participanților erau ocupați cu crearea unei broșuri informative pentru diferite grupuri țintă,o altă echipă era informată despre liderism în scoutism pe plan internațional.Pentru a recepționa mai bine informația trainerul ne-a oferit posibilitatea de a ne imagina care ar fi prioritățile noastre dacă am ocupa o funcție în structura organizatorică a mișcării scout.

Și în această zi am avut un invitat special,Lucia Cobîleanu, care ne-a vorbit despre structura ANSM și posibilatea noastră de implicare mai activă în cadrul asociației.

Cel mai revigorant și vesel moment al zilei a fost Water Battle unde fetele și băieții și-au adus aminte de copilărie.Totul a început dintr-o glumă între doi scouți ,dar care a atras ulterior toți roverii într-un joc cu apa.

Spre deosebire de seara de ieri care a fost liberă,azi organizatorii ne promit o seară deosebită cu o cină pregătită în pădure.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s